Merchandise

Træning

Erfaring

Gæstebog

Det siger de

Dukbutik

Filosofi

Prospects

Billeder

Facebook

Artikler

 

SIDSTE NYT:

 

Teckkim.com finder Atlantis

 

”Det største øjeblik i mit liv” fortæller Teckkim.com om den enestående opdagelse af riget under overfladen

 

Af William Jefferson Clinton, Fox News

 

Verdens mest berømte dukker, Teckkim.com, har gjort sit hidtil mest sensationelle fund på et duk ud for kysten i Peru, nemlig det legendariske undervandsrige Atlantis.

 

”Det var fantastisk, da det først gik op for mig, at den var god nok. Jeg stod midt i resterne af Atlantis, sikke et rush. Alle har altid søgt ud for den nordafrikanske kyst eller i Middelhavet. Men jeg regnede med Sydamerika. Og det var det så også”, fortalte Teckkim.com til TV-stationen CNN umiddelbart efter fundet.

 

Den legendariske dukker-berømthed vil ikke ud med den nøjagtige position på fundet, da alverdens museumsfolk først skal have adgang til området, så det kan blive bevaret for eftertiden. Teckkim.com sagde lidt kryptisk til verdenspressen, at ”Brune Kjeld fra Avnbøl” nok skal blive en rig mand i fremtiden. Gasblanderen fra Avnbøl er verdens førende leverandør af Quatro-mix, en speciel gas som bruges til indånding ved afsindig dybe duk. Dermed må det antages, at Atlantis kun vil blive besøgt af dukkere med meget stor erfaring i dybe duk.

 

Teckkim.com anslår at Atlantis har været på størrelse med Fyn, og at mange skatte vil dukke frem, når videnskabsfolkene først går i gang.

 

”Jeg svømmede rundt om det to gange. Bygningerne er meget velbevarede, og på flere skilte i Atlantis kan man se, at indbyggerne må have stammet fra Tyskland, for der var en tysk dialekt mange steder. Men tyskere har jo i mange år været glade for Sydamerika”, understregede Teckkim.com.

 

Der eksisterer indtil videre kun et billede fra Atlantis, nemlig der, hvor Teckkim.com har skruet sit eget markeringsskilt fast.

 

”Der hvor skiltet sidder, er det helt tydeligt, at der har ligget et palads. Det kunne ses på vinklerne og byggestilen. Men det kommer til at tage lang tid at undersøge hele området”, siger Teckkim.com.

 

Den alsiske Teck-guru vil nu hvile ud inden han igen vil besøge Atlantis. Dukket har nemlig tæret på fysikken. Ifølge teckkim.com, så kostede hans duk ham 149 dages dekompression.

 

”Det har været hårdt, men det er min pligt som dybe-dukker at vende tilbage til Atlantis. Vi der har evnerne, vi har altså også pligterne”, understreger Teckkim.com.  

 
 
Forside