Merchandise

Træning

Erfaring

Gæstebog

Det siger de

Dukbutik

Filosofi

Prospects

Billeder

Facebook

Artikler

 

SIDSTE NYT:

 

Tættere på Teckkim.com's hemmelighed 

 

Af A. Merkel, DPA


Mange dukkere har gennem årene undret sig over Teckkim.com’s perfekte afbalancering. Hidtil har svaret altid været sat i forbindelse med den træning i meditation som Teckkim.com modtog under et 4-årig ophold i et nepalesisk munkekloster. Men ny forskning viser, at den alsiske mester-dukker også kan omsætte det rent mentale fra meditation til fysisk handling.

 

Nærmere analyse af et foto har givet forskerne svar på, hvad der gør, at Teckkim.com kan holde en fejlfri afbalancering gennem et langt duk, hvor han tømmer to tanke med 50 liter quatromix hver. Alene vægten af den brugte gas gør, at det burde være umuligt for Teckkim.com at fastholde afbalanceringen.

 

”Jeg var ved at besvime, da det gik op for os, hvilken opdagelse vi havde mellem hænderne. Det her er den slags opdagelser, der vinder Nobel-priser”, siger professoren fra Ålborg, der ønsker at være anonym.

 

Svaret – der har forbløffet forskergruppen i Ålborg – viser, at Teckkim.com ved at koncentrere sig og slappe af i underkroppen, er i stand til at producere og udskille ankelbly. Forskerne har ingen forklaring på, hvordan Teckkim.com’s krop er i stand til at gøre det dette, men blandt de fire mandlige forskere og den ene kvinde, er der ingen tvivl om, at forklaringen skal findes et sted i trekanten mellem mesterens jernvilje, meditation og de lange perioder, hvor han indånder quatromix.

 

”Vi har indkredset disse tre faktorer, men hver eneste gang vi prøver at blive konkrete i vores forskning, forsvinder forklaringen for os. Det er som at jagte midten af Bermuda-trekanten. Men ingen behøver være i tvivl om, at vi fortsætter vores arbejde og finder forklaringen – om vi så skal tage kutter på og flytte i kloster”, siger professoren.

Processen kan ses tydeligt på uddraget af det store billede ovenfor. Teckkim.com træner her teknikken sammen med sine loyale prospects. Naturligvis er ingen af disse lærlinge i nærheden af at kunne gengive mesterens bedrifter, men der forsøges dog.

 

Teckkim.com har selv afvist at udtale sig til denne artikel, da han mener, at det kan give uhensigtsmæssige mindreværdskomplekser til andre teck-dukkere.

  

 
 
Forside