Merchandise

Træning

Erfaring

Gæstebog

Det siger de

Dukbutik

Filosofi

Prospects

Billeder

Facebook

Artikler

Teckkim.com aflyttet

"Jeg er chokeret. Jeg troede trods alt er der var højere standarder i den danske dukkerbranche, siger Teckkim.com"

Af Flemming Pedersen

Teckkim.com fik i weekenden bekræftet en mistanke, som han har næret længe: hans mobiltelefon er blevet aflyttet gennem et stykke tid.

”Jeg har haft et sikkerhedsfirma til at tjekke telefonen. Det viser sig, at nogen har brugt et stykke software fra internettet til at aflytte min telefon. Eksperterne siger det ikke skulle være svært, hvis man kan lidt med en computer. Det er virkeligt noget svineri”, siger Teckkim.com.

Ifølge sikkerhedsfirmaet tilhører IP-adressen, hvor aflytningen har fundet sted fra, en større publikation indenfor dukkerbranchen med hovedkvarter i København. Men da sagen er politianmeldt, er det ikke muligt for Teckkim.com at sætte navn på synderen.

”De har nu ikke fået noget særligt at vide. Jeg har haft mistanken et stykke tid, så jeg har primært brugt telefonen til praktiske ting, og så har mine Prospects indtelefoneret falske dukkerplaner for at narre aflytteren. Det betyder blandt andet, at de svinepelse tror, at koordinaterne på en forlist spansk guldgalejon er ved Mole 3 i Grenå havn”, fortæller Teckkim.com.

Det er ikke første gang, at Teckkim.coms telefon er blevet aflyttet. Han var blandt de prominente ofre i News of World-skandalen, hvor det engelske tabloidmagasin havde aflyttet en række kendisser og ofre for forbrydelser.

”Det kom ikke bag på mig, at Murdoch og hans slæng var efter mig. Jeg lever med paparazzier hver dag. Sådan er det at have en høj international profil. Men at nogen i den danske dukkerbranche vil synke så lavt, det er rystende.”

Teckkim.com understreger, at han selvfølgelig vil fortsætte med sine banebrydende duk, men at han nu er nødt til at omgære sig med endnu mere hemmelighedskræmmeri. 

 
Forside