Merchandise

Træning

Erfaring

Gæstebog

Det siger de

Dukbutik

Filosofi

Prospects

Billeder

Facebook

Artikler

   
Det enestående bevis på, at Teckkim.com rent faktisk har fundet og besøgt Atlantis! Ved siden af Teckkim.com's skilt sidder beviset på at indbyggerne i Atlantis talte tysk. Teckkim.com får en hurtig sardel-sandwich også er han klar til endnu et super-duk. Sardeller er dejligt nærende mad.
 

 

Teckkim.com har markeret sit navn på bunden af Titanic, så alle kan se, at han nåede vraget på sit berømte dobbel-duk. Billedet er taget af en miniubåd tre dage senere.  Teckkim.com - President - sammen med sine prospects... 
   
Når Teckkim.com sparker hårdt nok, så kan han faktisk få vraget af Seattle til at flytte sig. Her kontrollerer Teckkim.com elevens udstyr inden et dybdeduk.
   
Teckkim.com på Seattle uden hænder. Lad være med at prøve det derhjemme. En elev fra et af Teckkim.com's legendariske "Polar Bear tørdragtskurser"
   
Teckkim.com kommer op efter et Dybdalpeduk til 1200 meters dybde. Igen gør Teckkim.com dét som virker umuligt for alle andre. Umiddelbart efter billedet blev taget hoppede Teckkim.com i vandet igen - og gennemførte derfor et fuldstændigt vanvittigt dobbeltduk....... Teckkim.com - der er koldt på toppen!
   
Teckkim.com - manden i midten Teckkim.com hjælper en småbuttet elev med at klemme sig ned i dragten.
   
En elev fra et kombinationskursus med Teckkim.com bliver udsat for at læse "Alene under overfladen" med ugennemsigtigt maske. Hvis han har lyttet til mesterens anvisninger er det ikke umuligt. Teckkim.com besigter et nyt sted at lave sine dødsensfarlige vragpenetrationsduk.
   
Et af de ekstremt sjældne fotos fra Dubdalperne. Selvfølgelig taget af Teckkim.com. Teckkim.com er måske den eneste nulevende dykker, der kan tage billeder under så kritiske forhold.  Tekkim.com øser gerne af sin visdom til elever og prospects. Men der bliver ikke taget nogen fanger. Hvis du ikke kan følge mesterens vise ord, så må du selv hjem og læse på lektien. Teckkim.com gentager nemlig aldrig sig selv.

Teckkim.com på sommerferie i Sydafrika. Tekkim.com tænker tanker mellem to duk i Egypten.
 
Forside