Merchandise

Træning

Erfaring

Gæstebog

Det siger de

Dukbutik

Filosofi

Prospects

Billeder

Facebook

Artikler

 


Brevkasse

 

Denne hjemmeside er stolt af, at kunne præsentere vores nye brevkasse. Den er bestyret af den alsiske teckguru selv, Teckkim.com. Denne utrolige kapacitet indenfor dykning har lovet at besvare alle jeres spørgsmål.


---- 

Kære Teckkim.com.
Jeg håber, at du kan hjælpe mig. Forleden tog jeg af sted til arbejde. Jeg kyssede min mand farvel, mens han sad og så tv. Efter et par kilometer begyndte bilen at opføre sig underligt og gik til sidst helt ud. Jeg blev nødt til at gå tilbage for at hente min mand. Da jeg kom hjem, kunne jeg ikke tro mine egne øjne: Han var i soveværelset med naboens datter. Jeg er 32 år, min mand er 34 og naboens datter 19! Vi har været gift i 10 år. Da jeg konfronterede ham, brød han sammen og tilstod, at de havde haft en affære i 6 måneder. Han vil ikke gå i terapi, og jeg frygter, at jeg er ved at bryde sammen og jeg har brug for gode råd nu! Kan du hjælpe mig?
Hilsen den ulykkelige.

Kære ulykkelige
En bil, der går i stå efter kort tids kørsel, kan skyldes mange ting: Motorfejl, snavs/fremmedlegemer i benzintilførslen, fejl på ledningsnettet og meget mere. Du bør starte med at kontrollere, at der ikke er fremmedlegemer i benzinslangen. Hvis det ikke er det, check vacumrørene på indsugningsmanifolden og kontroller alle stelforbindelserne. Hvis dette ikke løser problemet, kan det være selve benzinpumpen, der er gået i stykker, og derved giver et for lavt tryk til indsprøjtningen. Jeg håber, at dette hjælper.
Mvh Teckkim.com.

----

Hej Teck Kim.
Jeg forstår ikke hvorfor det skal være så besværligt at få de chilenske minearbejdere op fra den 700 meter dybe mine. Hvorfor oversvømmer man ikke bare skidtet og sender dig ned og henter dem op?
Hilsen Lasse Thorsted Sørensen


Hej Lasse
Det er et fremragende spørgsmål!
Jeg har tidligere hjulpet ved den slags ulykker - er blandt andet fast konsulent for den kinesiske stat. Men problemet i Chile var, at den ene mine-arbejder (ham med både kone og elskerinde) - er vandskræk og har nervøs mave - mens en af de andre arbejdere er DIR-dukker. Det ville nok ikke fungere, hvis jeg hentede de to løjsere op.


De andre 31 kunne jeg have hentet så let som ingenting. Men pladderhumanisterne ville ikke acceptere 2 ud af 33 måske skulle blive dernede.
Hilsen
Teckkim.com

 

----

Kære Teckkim.com

Jeg har det problem, at jeg lider meget af urolig mave. Det betyder, at jeg har en meget kraftig gasproduktion, som gør det virkeligt svært at afbalancere, når jeg dykker i min tørdragt. Hvad skal jeg gøre for at afhjælpe det?

Hilsen Gerda

 

Kære Gerda

Du skal have renset grundigt ud i systemet. Jeg mener, at du skal på en 14 dages kur, hvor du udelukkende spiser sardel-pizza. Det skulle gøre, men ellers kan du købe nogen af de specielle Teckkim.com ankelbly – sådan 2x10 kilo nok kunne holde selv en storprutter nede.


Venlig hilsen
Teckkim.com

 

-----

Hej Teckkim.com

Giver du også råd om samlivsproblemer?

Hilsen Bendt og Susanne

 

Kære Bendt og Susanne

Jeg elsker samlivsproblemer.


Venlig hilsen
Teckkim.com

 

---- 

Kære Teckkim.com

Hvilke dukkersteder kan du anbefale i Alssund?

Hilsen Dennis

 

Kære Dennis

Nu ved jeg ikke noget om din erfaring. Men jeg vil anbefale teckduk ved Dybedalperne – og hvis du virkelig er erfaren, så vil jeg måske tage dig med ud til det vrag, der ligger lige udfor Verdens Ende 8. Men du må love mig, at du ikke bare tager der ud uden mig. Det er dødsensfarligt.


Hilsen
Teckkim.com

 

----

Kære Teckkim.com

Hvordan har du fået din erfaring og din sexappeal?

Hilsen

Jesper

 

Hej Jesper

Noget er selvfølgelig i generne. Men noget har jeg kæmpet for i mange år. Jeg brugte blandt andet fire år i et kloster i Nepal for at lære at styre min afbalancering gennem meditation. Men det er jo selvfølgelig ikke muligt for alle at blive en dukker-ninja som mig.


Venlig hilsen

Teckkim.com

 

----- 

Mojn Teckkim.com

Jeg hører, at du arbejder på en ny overfladebøje. Kan du fortælle mere?

Hilsen Bobby

 

Hej Bobby

Vi knokler jernhårdt på det. Lige nu er vi blevet klar med selv bøjen, da vi lige har fået en container med stomi-poser hjem. Linehjulet arbejder vi stadig på – til gengæld kommer det med indbygget Schweiz-kniv.


Venlig hilsen
Teckkim.com 

----

Yo Teckkim.com

Du er bare for syg, man. Hva hvor dybt har du egentligt dykket? Hilsen Ronni. P.S. Tjek min video-blog!

 

Hej Ronni

Jeg har engang dukket til 320 kilometer i sort hul ud for Ystad. I Danmark er mit dybeste duk ned til 912 meter på forenden af dokken i Alssund. Kanonduk. Men dybde er altså bare et tal, Jeg dukker ikke for at få et højt tal på computeren, men for at blive feteret af yndige ungmøer.

Hilsen
Teckkim.com

 

---- 

Kære Teckkim.com

Vi er et ungt par, som gerne vil høre om muligheden for få et gasblender-kursus, da vi forstår, at du udviklet et quatro-mix?

Hilsen Hanne og Joachim

 

 

Hej Suzie og Jeppe

Normalt afholder jeg ikke gasblender-kurser med quatromix, da jeg ikke mener at andre skal dukke på quatro-mix. På grund af det høje indhold af lattergas, så er det bedst egnet til duk dybere end 1200 meter. Og det er jeg jo den eneste nulevende teck-dukker, der kan.


Hilsen
Teckkim.com

 

---- 

Kære teckkim.com

Jeg synes bare du er for sej. Du er den bedste og klogeste dukker i verden. Hilsen Gert

 

Kære Gert

Jeg synes du skal lære at skrive mit navn med stort.


Hilsen
Teckkim.com

 

---- 

Hej Teckkim.com

Hvordan få man din autograf? Hilsen Tommy

 

Hej Tommy

Du skal bare sende mig 500 kroner og en frankeret svarkuvert. Så får du et signeret postkort med mig.


Hilsen
Teckkim.com

 

---- 

Hej Teckkim.com

Hvor er det sejeste at dykke henne i hele verden?

Hilsen Ibrahim

 

Hej Ibrahim

Dubdalpe-duk er det fedeste. Der er dybde og sardeller. Fantastisk. Det er også her man finder de største hajer overhovedet. Jeg har engang dukket ned og fundet en Oceanic Whitetip nede på bunden ud for den væltede dybdalpe. Den har i hvert fald været 17,28 meter lang. Og det er altså en stor haj. I starten var den ikke aggressiv, men så begyndte den at spille op. Derfor nikkede jeg den i en skalle og råbte ”tag den din, luder”. Så svømmede den tøsefisk væk.


Hilsen
Teckkim.com

 

 

 
Forside