Merchandise

Træning

Erfaring

Gæstebog

Det siger de

Dukbutik

Filosofi

Prospects

Billeder

Facebook

Artikler

 

SIDSTE NYT:

 

Rasende Teckkim.com: Forbandede indspiste idioter

 

”Tid til nytænkning” mener Teckkim.com

 

Af G. Brown, Reuters

 

De seneste par års udvikling i dukker-branchen får nu Teckkim.com til at tage bladet fra munden, og rette en skarp kritik mod førende personer i branchen. Den alsiske teck-guru mener, at det er blevet tid til storvask.

 

”Når du bevæger dig rundt til messerne, så er det samme og det samme. Arrangørerne træffer konventionelle valg: De samme talere og de samme udstillere. Der mangler fornyelse alle steder i branchen. Det er ligegyldigt om det DEMA, DYK i Bella Centeret, Divers Event eller hvad det alt sammen hedder”, lyder det fra Teckkim.com

 

Teckkim.com har flere gange prøvet at bringe fornyelsen ind ved at skrive og fortælle om sine enestående bedrifter, men alligevel bliver han ignoreret, når der skal sættes talere og udstillere på messerne.

 

”Det handler jo ikke kun om mig, selvom jeg er den mest kendte. Men hvorfor er der ikke nogen har inviteret Brune Keld fra Avnbøl eller Ib a.k.a 'Alfa-hannen'. Det er jo også store dukkere med noget på hjertet. Er det fordi vi ikke bare vil stå og fortælle, at den og den regulator er fantastisk – samtidigt med, at vi får lommepenge af producenten? Vi er eventyrer, ikke bestukkede kontornussere, der underviser Open Water i Amager Strandpark i weekenden”, siger Teckkim.com til Reuters.

 

Teckkim.com understreger, at der altid har været et dukker-parnas, både i Danmark og Globalt. Men nu mener han, at det er gået for vidt.

 

”Jeg mener, at de mennesker skjuler vigtig information for de almindelige dukkere; den nyeste forskning bliver fortiet og skjult. Man udelukker ganske simpelt andre dukkere fra at blive inspireret og flytte deres dukning. Folk får det samme alle steder: en foto-konkurrence, lidt udstyr fra de store producenter og et par stande fra nogen træningsargenturer med engelske forkortelser”, siger Teckkim.com.

 

Ifølge Teckkim.com går dukker-parnaset nu efter manden og ikke bolden. Teckkim.com afslører, at han personligt flere gange er blevet udsat for ren chikane.

 

”Senest ved en messe blev jeg bedt om at gå ind gennem fordøren og betale entre ligesom alle andre mennesker. Det er simpelthen mangel på respekt for en mand af mit format", siger Teckkim.com

 
Forside