Merchandise

Træning

Erfaring

Gæstebog

Det siger de

Dukbutik

Filosofi

Prospects

Billeder

Facebook

ArtiklerSom I alle nok har hørt, så har jeg accepteret at medvirke i en ny tv-serie med Bubber. Den kommer til at hedde ”Dødens Dybder”. Konceptet er, at jeg skal tage Bubber med under overfladen nogen af de farlige steder på jordkloden.

Tv-serien er i planlægningsfasen, men vi regner med, at den går i luften i 2014. Indtil nu ser planlægningen således ud:

Afsnit 1 – Grotteduk
Vi tager til Hartzen, hvor Bubber og jeg vil dukke i den dybe grotte ”kaputgemeine”. Indtil flere tyske teck-dukkere er døde i grotten. Afhængig af Bubbers afbalancering vil vi muligvis forsøge at bjærge ligene i forbindelse med optagelserne.
Dybde: Mindst 950 meter

Afsnit 2 – Vragduk
Bubber og jeg vil forsøge at nå vraget af ”Fri”. Indtil nu er der hævet en række kulturskatte på vraget, men der mangler stadig vigtige kunstgenstande som Mona Lisa og Simon Spies frimærkesamling. Vi forventer mindst at skulle foretage 3-4 duk for at gennemføre missionen.
Dybde: Meget svingende

Afsnit 3 – Dybdeduk
Denne gang går turen til Sverige. Der er nemlig et sort hul i den svenske skærgård lige uden for Ystad. Det er nok det eneste sted på planeten som er dybt nok til at udfordre mig. I dette afsnit må Bubber nøjes med at være support-dukker – jeg skal ikke have sådan tabet af en tv-kendis på min samvittighed.
Dybde: 200-300 kilometer

Afsnit 4- Sardeljagt
Når vi skal lave tv om dødens dybder, så kommer man ikke uden om Sardel-jagt. Vi planlægger at tage til Sydafrika, hvor jeg skal jage sardeller med min M60’er i farvandet som kendt for Sardeller og store Hvidhajer. Det skal nok blive godt. Sidst jeg dykkede med store Hvidhajer fik jeg jo – som I nok husker – min dom for voldtægt af en 9 meter lang Hvidhaj (hvem kunne vide, at den haj ville reagere sådan på en elektrisk kreaturstav i måsen?).
Dybde: Hvor Sardellerne er!

Afsnit 5 – Rebreatherduk
Det ville jo ikke være en komplet dukkeroplevelse uden, at Bubber lærte at makkerånde fra en rebreather. Jeg havde tænkt mig, at vi skal lave optagelserne i Mariannergraven.
Dybde: 10-11 kilometer

Afsnit 6 – Dobbelt dupedalpeduk
Som finale på programserien skal vi selvfølgelig have et dupedalpeduk i Alssund – og for at det virkelig rykker så havde jeg tænkt mig et dobbeltduk samtidigt. Jeg ved, at det er tvivlsomt om Bubber overlever uden alvorlige skader, men jeg skal gøre mit bedste for at få ham med op igen. Det her bliver et "must see" afsnit. Action tv når det er bedst...yeah!
Dybde: Hemmeligt

Alle afsnit bliver selvfølgelig strengt forbudt for børn!

 
Forside