Merchandise

Træning

Erfaring

Gæstebog

Det siger de

Dukbutik

Filosofi

Prospects

Billeder

Facebook

Artikler

 

SIDSTE NYT:

Teckkim.com meldt savnet - frygtes omkommet! 

 

Af C. Chirac, AFP

 

Dukker-legenden fra Als, Teckkim.com, er meldt savnet efter et duk i Nordatlanten. Mandag aften i farvandet ud for Island indledte Teckkim.com et duk til vraget af det engelske slagskib HMS Hood.
 

Vraget befinder sig på godt 340 meters dybde, en relativt let opgave for Teckkim.com. Men efter mere end 11 timers venten blev det klart for support-dukkerne, at Teckkim.com ikke fulgte dukker-planen.

 

”Vi håber det bedste, men det er ikke for godt. Teckkim.com overholder altid sine planer. Men da jeg skulle møde ham på bundtovet var han ikke at se nogen steder”, fortæller Ib, som er Teckkim.com mest betroede divermaster.

 

Ifølge Ib var planen, at Teckkim.com skulle dukke i 25 minutter på vraget af slagskibet, inden han skulle op og gennemføre 33 timers deco. Den verdensberømte dukker brugte sin elektriske rebreather under dukket.

 

”Teckkim.com har 2x50 liters tanke monteret på rebreatheren, så han har rigeligt med gas, men problemet er, at vi andre ikke kan hjælpe ham på grund af dybden. Han er den eneste, der kan dukke så dybt!”, lyder det fra Ib.

 

Den islandske flåde har indsat hangarskibet ”Fo Mikið Kisa“ i eftersøgningen af Teckkim.com, men eftersøgningen besværres af dårligt vejr i området. Alle i området opfordres til at kigge efter en hæve-sæk lavet af stomi-poser – og straks kontakte myndighederne, hvis en sådan bliver opdaget i overfladen. 

 
Forside