Merchandise

Træning

Erfaring

Gæstebog

Det siger de

Dukbutik

Filosofi

Prospects

Billeder

Facebook

Artikler


Ny scooter fra Teckkim.com

 

Teckkim.com er stolt af, at kunne præsentere den nye ”high-performance” scooter. Den legendariske alsiske teck-dukker har sammen med flere eksperter fra Formel 1-verden arbejdet jernhårdt i flere år for at skabe den optimale undervandsscooteroplevelse.

 

”Vi har bygget og bygget. Nu er der hul igennem efter flere års jernhårdt arbejde. Udgangspunktet var en Honda Goldwing for at få komforten på plads for dukkeren. Det nytter ikke noget på lange ekspeditioner, hvis det ikke er behageligt”, forklarer Teckkim.com.

 

Motoren er bygget op omkring det elektriske system fra et polsk S-tog, hvor der samlet bliver leveret omkring 1500 hestekræfter på maksimum. Batteriet kan kører på maksimum i 17 dage, hvis det oplades med saltvand og grillkul.

 

Selve karosseriet er lavet af et specielt kunststof kaldet XN17, der er udviklet af NASA. Teckkim.com har videreudviklet på XN17, så det nu er blevet endnu lettere og stærkere. Karosseriet har Teckkim.com fået igennem testene ved at smøre scooteren ind i plantemargarine og tjære.

 

”Vi er meget stolte af den her scooter. Den kommer til at revolutionere teknisk dykning. Dybder, som hidtil at været uden for rækkevide af alle andre dukkere end mig, kan pludselig nåes med scooteren, lidt planlægning og en god rebreather. Det er et utroligt kraftigt redskab, som man er nødt til at lære at beherske. Det kan vi altså ikke overlade til hvem som helst”, siger Teckkim.com.

 

Derfor bliver scooteren kun solgt sammen med det specielle Teckkim.com scooter-kursus, hvor man lærer at behandle denne smukke nyskabelse indenfor teknisk dykning. 

 
Forside