Merchandise

Træning

Erfaring

Gæstebog

Det siger de

Dukbutik

Filosofi

Prospects

Billeder

Facebook

Artikler


Teckkim.com redder Bubber - Indlagt til observationEfter det første prøveduk med Bubber måtte Teckkim.com en tur på hospitalet til observation for dukkersyge, lungespræning og så er hans gamle krigsskade fra Vietnam-krigen tilsyneladende brudt op igen. Så vidt vides var det en fri opstigning fra vraget af det tyske hangarskib Graf Zeppelin ud for den polske kyst, der gik galt.

”Jeg ved faktisk ikke, hvad Bubber lavede. Men da jeg nåede hen til ham var han meget presset. Jeg tog ham – undskyld mit sprog – i hoved og røv og skød ham op med en hævesæk. Sækken var en af de nye fra vores netshop lavet af stomiposer og derfor noget stærkere end Bubber havde regnet med. Det betød, at jeg blev trukket op også”, siger Teckkim.com.

Bubber fik kun overfladiske skrammer ved ulykken, primært på grund af Teckkim.coms heltemod. Teckkim.com er derimod stadig på hospitalet til observationen.

”Jeg ved ikke om du kan kalde mig en helt. Jeg gjorde jo bare min pligt. Men jeg skal nok blive flyveklar igen. Der er jo en del duk som skal laves”, siger Teckkim.com

 
 
Forside